Batman v Superman: Dawn of Justice Tanıtım Videosu Yayınlandı

Batman v Superman: Dawn of Justice filmi kısa zaman içerisinde dünya genelinde en çok beklenen ve merak ile izlenecek olan filmlerden birisi olarak dikkatleri çekiyor diyebilirim. Dünyanın en çok takip ettiği ve merak ile filmlerini izlediği kahramanlar Superman ve Batman bu film içerisinde buluşuyor. Kadromuzda farklılıklar göze çarpacak ancak filmdeki grafikler tam bir efsane olacak. İlk defa bu iki karakter bir film içerisinde buluşuyor ve ortaya çıkacak ürünü fazlası ile merak ettiğimizi de söyleyebiliriz.

Batman v Superman
Batman v Superman

Batman karakterimizi bildiğimiz gibi bundan önceki iki filmde dünyaca sevilen aktörlerden birisi olan Christian Bale oynuyordu. Ancak zaman içerisinde bu karakterde daha yenilikçi seçeneklerin ortaya çıkması gerektiğine inanılıyordu. Nitekim çoğu zaman olduğu gibi yine karakterimizi canlandıracak oyuncu değişti. Kostüm içerisinde net olarak anlayamasak da filmleri ve yakışıklılığı ile herkesin hayran kaldığı oyuncu Ben Affleck oynayacak. Şaşırtıcı bir performans ile karşımıza çıkacak olan oyuncunun kostümde nasıl duracağı da merak konusu.

Superman
Superman

Superman karakterimize Man of Steel filmindeki mükemmel performansından sonra yine Henry Cavill hayat verecek. Son birkaç sene içerisinde gelen en iyi Superman karakterlerinden birisi olarak nitelendirilen bu mükemmel oyuncunun bu filmdeki performansı da ciddi anlamda merak ediliyor. Film içerisinde kullanılacak olan grafiklerin ve efektlerin çok profesyonel olacağını düşünüyorum ve son birkaç senenin en iyi filmlerinden de birisi olacak diye düşünüyorum. Merak ile bekliyorum ve oyunculuk performanslarını da fazlası ile önemsiyorum. Detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Batman v Superman
Batman v Superman

Batman v Superman ilk kez karşı karşıya yukarıdaki gibi bir sahnede gelecekler. Süper güç anlamında kim daha önde? Tabi ki kat ve kat fark ile Superman. Ancak bir kahramanın etkinliğini en çok süper güçleri ile değil anlık olarak pratik düşünmesi ve zekasını aynı pratiklik ile kullanması ile ölçülür. İki kahramanımız da bu anlamda yıllardan beri süregelen bir efsanenin en büyük iki başrol oyuncusu olarak dikkat çekecek. Ancak filmde farklı farklı seçenekler de bizlere sunulacak.

Filmimizin çıkarılmasına ne yazık ki daha çok uzun bir zaman var. 26 Mart 2015 tarihinde çıkarılması beklenen filmin hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor ve kurgulama anlamında da çok büyük bir ekibin hızlı bir şekilde çalışmalara devam ettiği açıklandı. Hepimiz bunu bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir