2015 Güzelleri : Last Man on Earth Dizisi

2015’in Yeni Dizileri

Evet  FargoTrue DetectiveThe StrainGothamHannibal ve Constantine gibi dizilerle 2013-2104 sezonunu güzel geçirdiğimizi söyleyebiliriz. 2014 – 2015’de sezonunda başlayacak dizilere sizler için ufak bir göz attık fakat açıkça söyleyebilirim ki bir, iki dizi dışında pek bir heyecan oluşturmadı.

Kayda değer bir konusu olduğunu düşündüğüm ve izlemeyi planladığım dizilerden biri Last Man on Earth dizisi. 1 Mart 2015’de Fox’da başlayacak olan dizi 30 dk bölümler halinde yayınlanacak. İlk etapta 10 bölüm için anlaşılan dizinin çok geniş bir kadrosu bulunmuyor. Merak etmeyin bunun sebebi ise filmin konusuyla ilgili.

Last Man on Earth Konusu

Last Man on Earth Dizisi 2015
Last Man on Earth Dizisi 2015

Phil Miller ismindeki karakterimiz 2012 yılında meydana gelen bir olaydan dolayı dünyada tek başına kalmıştır. Kendisinden başka kimsenin olmadığını düşünürken gezegende başka birinin daha olduğunu fark eder ve artık insanlığın son umudu olmuştur.

IMDB sitesinde kategori olarak Bilim kurgu, komedi ve aksiyon kategorisinde olsa da konusundan da anlayabileceğiniz üzere bir komedi dizisi olacağı belli. Tahminimce diğer karışılacağı kişi karşı cinsten biri olup, birbirlerine zıt iki karakter olacaktırlar. Konusu ve çekim ortamları bakımında izlenebilir bir dizi olacağını tahmin ediyorum.

Kadro olarak pek zengin olmadığını söylemiştik. Sonuçta dünyadaki son adam =)

The Last Man on Earth Dizisi
The Last Man on Earth Dizisi

Phil Miller karakterini Will Forte canlandırıyor. Bir kaç dizide ve seslendirme karşılaştığım komedyen Will Forte’yi bu dizide daha iyi tanıyacağız gibi gözüküyor.

IMDB’de 4 oyuncu daha var gözüküyor. Bu oyunculardan biri Phil Miller’ın karşılaşacağı karakter ama daha kimin olacağı meçhul. Diğer oyuncularda muhtemelen flashback ile göreceğimiz karakterler olacaktır.

Diğer başrol karakteri için Cleopatra Coleman, Mel Rodriguez, Kristen Schaal ve January Jones isimlerinden bence en uygun olanı  Mad Men dizisi ve Unknown(KimliksizUnknown) filminden hatırlayacağımız January Jones.

Will Forte ve  January Jones
Will Forte ve January Jones

 

Şuan diziyle ilgili sadece bir fragman mevcut fakat yeni fragmanlar geldikçe yazıya ekleyeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir