Para Avcısı Filmi Aile Ortamı Dışında İzlenebilir

Para Avcısı isimli film 2013 yılı yapımıdır ve dünya genelinde sansasyon yaratan filmlerden birisi olarak dikkat çekti. neden sansasyon yarattı? Titanic filmi ile tüm dünyanın tanıdığı Leonardo DiCaprio uzun bir zamandır sinemalarda görünmüyordu ancak dönüşü çok sağlam oldu. Filmin konusu ve içeriği itibari ile dünya genelinde benimsenmesi bir yana içerisinde ki cesur sahneler de insanların ilgisini fazlası ile çekmiş gibi görünüyor. Zira 2013 Oscar ödülleri içerisinde tüm ödülleri silip süpüren bir film oldu. Film izlenemebilecek harika bir film.

Para Avcısı
Para Avcısı

The Wolf Of Wall Street ismi ile de dünya genelinde tanınan bu filmin konusu son derece farklı 24 yaşındaki bir iş adamının parasını ne gibi yerlere yatırırsa ne gibi şeyler başına gelir gibi bir sorunun yanıtını vermeyi amaçlıyor. Martin Scorsese filmlerinden belki de dünya genelinde en çok sansasyon yaratan filmlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Ancak uyarmalıyım ki AİLE ORTAMINDA İZLENMEMESİ GEREKECEK KADAR MÜSTEHÇEN BİR FİLMDİR. O yüzden yanlız izlemenizi şiddet ile tavsiye ediyorum.

Jordan Belfort
Jordan Belfort

24 yaşında olan Jordan Belfort, büyük bir telefon ile pazarlama şirketinin başında yer alıyor. Bu pazarlama şirketinin esas amacı ürünleri alarak telefon ile pazarlamak ve zengin adamları dolandırmak aslında. Zira zenginlerin dolandırılması sonrasında kendi zengin olan bu genç iş adamı işçileri ile de son derece samimi ilişkiler içerisinde. Kimseyi ayırt etmiyor ve kendisi harcadığı paraların hemen hemen tamamını işçilerine de harcıyor. Bu da aslında büyük bir başarının sürekli olarak devam etmesini sağlayan en önemli etkenlerden de birisi durumunda.

The Wolf Of Wall Street
The Wolf Of Wall Street

Cinsel hayatı da son derece hareketli olan bu zengin adam zaman içerisinde bir kadına aşık olur ve onunla evlenir. Çocukları da olur ancak para her zaman için daha ağır basmıştır. Dünyalar güzeli eşini bırakarak başka kadınlar ile de para karşılığında beraber olan bir adam haline gelmiştir. Nitekim zaman içerisinde kendisinin kazandığı paraların yasal olmadığını anlayan bir polis memuru bu işin peşine düşmeye karar verir.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Küçük bir ofisten başlayarak yat ve katlar dolu hayata uzanan ancak sonunda çok farklı şeylerin olacağı mükemmel bir film olduğunu söyleyebilirim. Oyunculuk performansları da o kadar mükemmel ki gerçekten hayran kalacağınız mükemmel bir yapım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İzlenmesi gereken filmler arasında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir